Nathalie Meskens

Nathalie neemt je mee op foodtour en deelt eenvoudige maar overheerlijke recepten die passen bij een vegetarische en veganistische levensstijl. Voeding die je mentale én fysieke energie geeft staat bij haar centraal. Ze toont je hoe je jou beter in je vel kan voelen en nog steeds kan genieten van lekker eten. Trendy gerechten en feel good food die je verbazen!
Maak kennis met Nathalie

Al ben je zeventig of vier, koken is altijd plezier!

Nathalie Meskens

Biografie

Een echte foodie is Nathalie altijd al een geweest. Het delen van haar passie met het grote publiek is begonnen met het openen van het Thaise restaurant “Yam Thai” in Antwerpen. Niet lang daarna verschenen er ook twee Thaise kookboeken “So good, not normal” en “Too good, not normal”. 
In de jaren die daarop volgden, ging Nathalie op zoek naar een manier van eten die niet alleen lekker is, maar haar vooral ook meer energie geeft. Het resultaat van deze zoektocht mocht er zijn, want Nathalie straalde en de energie spatte van haar af. Het duurde dan ook niet lang voor ze de vraag kreeg wat haar geheim precies was. In “Plan Boost” verzamelde Nathalie allerlei tips en lekkere, eenvoudige recepten waar je je beter door gaat voelen. Ze vertelt er over haar nieuwe levensstijl die draait om voeding die je mentaal én fysiek energie geeft. Twee jaar later maakte Nathalie de beslissing om nog bewuster om te gaan met haar lichaam, voeding en omgeving. Ze zette de stap naar vegan en voelde zich beter dan ooit tevoren. In haar volgende kookboek “Plan Vegan”, neemt Nathalie de lezer mee op vegantour en deelt ze 100 gezonde en snelle recepten. Ze toont jou hoe je je beter in je vel kan voelen en nog steeds kan genieten van lekker eten!



"Ik kook graag, maar ik eet vooral ook graag!" 

Cookie-policy

Let's bake some cookies! Cook At Home gebruikt cookies. Klik hier om ze te accepteren.