Wij horen graag van jou!

Heb je een vraag of zoek je extra informatie? Wij zijn er om jou te helpen! Laat het ons weten via info@cook-athome.be en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Neem ook eens een kijkje hieronder bij onze vaak gestelde vragen, misschien kan je de gezochte info hier al terugvinden.
CAHsfeer208.png

Heb je een andere vraag? Dan kan je terecht bij info@cook-athome.beVolg ons op sociale media

 @cookathomebe
Icon socials Instagram vierkant
 @cookathomebelgium
Icon vierkant LinkedIn socials
 @cookathomebelgium
Icon

Wat is Cook At Home?

Cook At Home is een online foodplatform waarbij de passie voor het koken en culinair genieten centraal staan. Je vindt hier tal van heerlijke videorecepten van de beste chefs van het land! Allemaal mooi en duidelijk in beeld gebracht zodat je in no time de heerlijkste gerechten op tafel hebt staan.

Wil je meer weten over Cook At Home en welke functionaliteiten en informatie je op onze website kan vinden? Klik dan hier.

Hebben jullie ook een app?

Voor een vlotte ervaring op je smartphone biedt Cook At Home een slimme, progressieve web app. Lees hier hoe je onze app op je smartphone toestel zet. 

Enkel voor het registreren van kortingen bij restaurants heb je een App nodig die je in de Play Store of Apple Store kan vinden. Zoek de Cook At Home Plus App in je Play of Apple Store en meld je aan met hetzelfde e-mailaccount als je Cook At Home profiel. 

Wat maakt een Cook at Home abonnement financieel aantrekkelijk?

Een Cook at Home abonnement is terugverdiend voordat je het weet!

Als je een account aanmaakt en dus lid bent kan je op verschillende manieren geld (be)sparen. 

  1. Door de kortingen die je bij onze partners krijgt. Deze kortingen gaan tot 45% als je een spicy lid bent en tot 30% als je een sweet lid bent.
  2. Door de kortingen die je in de, door onze chefs geselecteerde, restaurants krijgt. De lekkerste en meest unieke restaurants werden zorgvuldig geselecteerd!
  3. Door kortingen die je krijgt voor deelname aan onze events (enkel voor Spicy leden). Onze events zijn de hoogtepunten van je culinair jaar! Telkens zullen er één of meerdere van onze chefs aanwezig zijn.
  4. Door het aanbrengen van nieuwe leden kan je je abonnementskosten verminderen! En dat zolang de nieuwe abonnees lid blijven. Per abonnee die je aanbrengt gaat er 0,83€ van je maandelijkse abonnementskost af (dit komt op jaarbasis overeen met de kostprijs van één maand lidmaatschap Spicy). Je kan op deze manier maximaal 5 leden aanbrengen als Sweet lid en maximum 10 leden als Spicy lid. Op je profielpagina vind je bovenaan de link die je kan delen.

Hoeveel kost een abonnement?

Een Sweet abonnement kost 9,99€ per maand

Een Spicy abonnement kost 19,99€ per maand

Bij het nemen van een jaarabonnement (betaling voor een volledig jaar), krijg je één maand gratis.

Wat is het verschil tussen Sweet en Spicy?

Een Sweet abonnement geeft je toegang tot de lekkerste recepten, tot maximaal 30% korting bij onze partners en korting in onze restaurants.

Een Spicy abonnement geeft je toegang tot de lekkerste recepten, tot 45% korting bij onze partners, korting in onze restaurants en toegang tot live events met de chefs!

Wat zijn de betaalmethoden?

Je kan kiezen voor betaling met Visa of SEPA (IBAN rekeningnummer)

Wordt een lidmaatschap automatisch verlengd?

Als je niet opzegt wordt je abonnement stilzwijgend verlengd. Indien je een maandabonnement hebt moet je uiterlijk 1 week voor de einddatum van je abonnement opzeggen. Als je een jaarabonnement hebt moet je uiterlijk 1 maand voor het einde van je abonnement opzeggen. 

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen/aanpassen?

Je kan je account wijzigen via je profielpagina. Helemaal onderaan deze pagina kan je via “beheer abonnement” je abonnement opzeggen of veranderen (van Sweet naar Spicy bijvoorbeeld). 

Hoe verwijder ik mijn account?

Op je profielpagina vind je onderaan de knop "Beheer gegevens". Onderaan deze pagina vind je de knop om je account te verwijderen. Er zal een bevestigingsmail worden verzonden naar jouw mailadres. Vergeet zeker niet om op de link in de bevestigingsmail te klikken.

Let op! Indien je je account verwijdert zal ook je abonnement automatisch vervallen.

Hoe kan ik nieuwe abonnees aanbrengen (en op die manier een korting krijgen)?

Door het aanbrengen van nieuwe leden kan je je abonnementskosten verminderen! En dat zolang de nieuwe abonnees lid blijven. Per abonnee die je aanbrengt geniet je 0,83€ extra voordeel (dit komt op jaarbasis overeen met de kostprijs van één maand lidmaatschap Spicy). Je kan op deze manier maximaal 5 leden aanbrengen als Sweet lid en maximum 10 abonnees als Spicy lid.

Bovenaan je profielpagina vindt je een link die je kan kopiëren en naar je vrienden en familie kan sturen. Wanneer zij zich registreren via deze link zal jij, na de zondag van die week, jouw extra voordeel zien verschijnen op je voordeel pagina.

Kan ik meerdere abonnementen afsluiten?

Dat kan zeker! Wij bieden aantrekkelijke kortingen aan vanaf 10 accounts. 

Meer info hierover vindt je op onze pagina voor bedrijven.

Kan ik met meerdere personen op één account?

Per betalend lidmaatschap kan je twee apparaten gebruiken, bijvoorbeeld een laptop en een gsm. Op deze manier kan je thuis en mobiel van Cook at Home genieten.

Heb je andere vragen/problemen met betrekking tot je abonnement of betaling?

Stuur een mail naar abonnement@cook-athome.be

Wat is mijn gebruikersnaam?

Je gebruikersnaam is hetzelfde als je mailadres.

Je kan je mailadres aanpassen/veranderen op je profielpagina. Klik onderaan de pagina op de knop "beheer gegevens" en kies voor "Email aanpassen".

Hoe kan ik mijn wachtwoord aanpassen?

Je kan je wachtwoord aanpassen/veranderen op je profielpagina. Klik onderaan de pagina op de knop "beheer gegevens" en kies onderaan voor "Wachtwoord aanpassen".

Heb je andere vragen in verband met je abonnement?

Stuur een mail naar abonnement@cook-athome.be

Bij welke restaurants krijg ik korting?

Er zijn op dit ogenblik 30 restaurants die exclusieve kortingen geven aan onze abonnees. Het overzicht van de restaurants is beschikbaar, voor leden, op de website. Onze Chefkoks stellen op regelmatige basis nieuwe, zorgvuldig geselecteerde, unieke restaurants voor. Als abonnee word je tijdig op de hoogte gebracht.

Hoeveel korting krijg ik in de restaurants?

De kortingen in de restaurants zijn hetzelfde voor zowel Sweet als Spicy leden :

  • Op drukke dagen krijg je 4% korting
  • Op rustige dagen krijg je 7% korting

De drukke en de rustige dagen van elk restaurant kan je vinden op de pagina van de restaurants.

Wil je meer weten over hoe de kortingen in de restaurants werken? Klik dan hier.

Hoeveel korting krijg ik bij merken/partners?

Als je een Spicy lid bent krijg je grotere kortingen bij onze partners dan wanneer je een Sweet lid bent. De kortingen verschillen van merk tot merk. Op de pagina van de partners kom je hierover alles te weten.

Enkele voorbeelden van partners die mooie kortingen geven: Demeyere, Kitchenaid, Berghoff, Sipwell, Xapron, Tiseco, Peugeot, Tiger Fire, Cookx, Keukens De Abdij, Pomax, I-Ron Belgian cutting, Zwilling,…

Wil je meer weten over hoe de kortingen werken? Klik dan hier.

Heb je andere vragen met betrekking tot de kortingen?

Stuur een mail naar kortingen@cook-athome.be

Wanneer en waar vinden de events plaats?

Volg ons op facebook (@cookathomebe) en instagram (@cookathomebelgium). Zo kom je als eerste te weten wanneer en waar de events zullen doorgaan. 

Als lid kan je ook surfen naar onze eventspagina. Deze zal binnenkort beschikbaar zijn.

Hoe kan ik deelnemen aan deze events?

Enkel met een Spicy lidmaatschap kan je deelnemen aan de exclusieve events met de chefs.

Heb je vragen met betrekking tot de events?

Stuur een mailtje naar event@cook-athome.be

Hoe vind ik een bepaald recept?

Door in het menu te kiezen voor ‘kookbijbel’ kan je via een handige zoekbalk eender welk gerecht opzoeken. Je kan ook gebruik maken van de knop ‘categorieën’ om nog gerichter naar een bepaald gerecht te zoeken. Je kan hier bijvoorbeeld aangeven dat je een vegetarisch, een lactosevrij, een glutenvrij …  gerecht zoekt. Of dat je op zoek bent naar een hoofdgerecht, dessert, voorgerecht … Ook kan je via de knop ‘categorieën’ zoeken naar tips&tricks. Hier vind je de oplossingen voor al je culinaire problemen of vragen.

De recepten staan allemaal duidelijk uitgeschreven onder de filmpjes en de ingrediënten kunnen met één klik op de knop aan je boodschappenlijstje worden toegevoegd.

Komen er vaak nieuwe recepten?

Elke dag zetten we 1 nieuw gerecht/recept in de kijker op onze homepagina. De andere recepten blijven altijd beschikbaar. Onze Chefs blijven zoeken naar nieuwe, lekkere en originele gerechten om met jullie te delen! Op regelmatige basis zullen er gerechten toegevoegd worden.

Zijn de recepten moeilijk?

De recepten variëren van gemakkelijk naar moeilijk. De moeilijkheidsgraad wordt bij elk gerecht aangegeven naast het icoontje van mes en vork. Doordat de chefs je aan de hand van sfeervolle, duidelijke videorecepten begeleiden doorheen het hele recept kan je alle moeilijkheidsgraden aan!

Is er ondersteuning voor mensen die slechthorend zijn?

Al onze videorecepten zijn ondertiteld. De ondertiteling kan geactiveerd worden door op het cc logo te klikken onderaan het beeld.

Ik ben glutenintolerant

Geen probleem! In de kookbijbel kan je selecteren op glutenvrij. Alle gerechten uit deze categorie zullen verschijnen.

Ik ben lactoseintolerant

Geen probleem! In de kookbijbel kan je selecteren op lactosevrij. Alle gerechten uit deze categorie zullen verschijnen.

Ik ben vegetarisch

Geen probleem! In de kookbijbel kan je selecteren op vegetarisch. Alle gerechten uit deze categorie zullen verschijnen.

Ik ben veganistisch

Geen probleem! In de kookbijbel kan je selecteren op veganistisch. Alle gerechten uit deze categorie zullen verschijnen.

Ik eet Halal

Geen probleem! In de kookbijbel kan je selecteren op halal. Alle halal gerechten zullen verschijnen.

Ik heb een opmerking/suggestie

Heb je feedback over dit platform? Wij horen graag wat wij voor jou kunnen verbeteren. Stuur een mail naar  feedback@cook-athome.be.

Ik overweeg een samenwerking/partnership

Stuur een mail naar partnership@cook-athome.be

Ik wil graag een offerte voor abonnementen voor personeel

Dit kan zeker! Bekijk onze pagina voor bedrijven voor meer informatie of stuur een mail naar offerte@cook-athome.be.

Cookie-policy

Let's bake some cookies! Cook At Home gebruikt cookies. Klik hier om ze te accepteren.