Menu
Piet is dé geliefde en succesvolle sterrenchef die Vlaanderen leerde koken. Zijn handige tips en duidelijke aanpak maken dat werkelijk iedereen heerlijke klassieke gerechten op tafel kan toveren. U rest alleen nog de vraag: wat eten we vandaag?
Sandra Bekkari, the health queen, is de geprezen auteur van talloze kookboeken. Ze leerde Vlaanderen wat gezond koken inhoudt en hoe u nooit meer hoeft te diëten. Sandra helpt u de weg vinden naar een gezonder eetpatroon terwijl u toch volop kunt blijven genieten van lekker eten!
Wout Bru baatte jarenlang tweesterrenrestaurant ‘Chez Bru’ uit in Eygalières. Tussen het koken door was hij ook te zien in verschillende televisieprogramma’s en zette hij diverse pop-up restaurants op. Sinds 2017 heeft hij in Durbuy de culinaire teugels van Le Sanglier des Ardennes in handen.
Hij speelt met vuur. Letterlijk dan. En mét kennis van zaken. Peter De Clercq staat al meer dan 30 jaar achter de BBQ en neemt je graag mee in zijn vurige passie. Peter bewijst dat BBQ-’en niet enkel voor vleesliefhebbers is, ook vegetarische alternatieven komen uitgebreid aan bod.
De 23-jarige Chloé studeert geneeskunde aan de KU Leuven. Daar probeert ze op kot iedere dag vers en gevarieerd te koken. Haar enorme passie voor de keuken deelt ze graag met haar volgers op Instagram via @chloekookt. Ze wil iedereen inspireren met simpele, maar vooral lekkere gerechtjes.
Er stroomt tomatensaus door de aderen van Marco. Als rasechte Italiaan tovert hij in no time een smaakvol gerecht op tafel, waarin je de liefde en passie kan proeven. De Italiaanse keuken veroverde al vele harten, nu ook dat van jou?
De jonge, gepassioneerde meester patissier-chocolatier Oliver Van Nueten verovert internationaal de harten van menig meerwaardezoeker van hoogkwalitatieve, kunstige Belgische chocolade pronkstukken en de meest exclusieve pralines. Zijn verfijnde desserts met een unieke, zeer persoonlijke twist zijn een streling voor oog en tong, een ware ontdekking!
Maak kennis met de smaken uit de Arabische keuken. Van het Middellandse Zeegebied tot het Midden-Oosten: Fatima stelt met veel passie haar beste recepten aan je voor. Met grenzeloos enthousiasme en oog voor detail combineert ze in haar gerechten de lekkerste ingrediënten, specerijen en aroma’s, met altijd een smakelijk resultaat.
De keuken van Marcelo laat zich inspireren door verschillende invloeden van over de hele wereld. Hij maakt steeds gebruik van dagverse en seizoensgebonden producten. Dat een sterrengerecht niet ingewikkeld hoeft zijn, bewijst Marcelo met zijn recepten. Weinig ingrediënten die bomvol smaak zitten!
Nathalie neemt je mee op foodtour en deelt eenvoudige maar overheerlijke recepten die passen bij een vegetarische en veganistische levensstijl. Voeding die je mentale én fysieke energie geeft staat bij haar centraal. Ze toont je hoe je jou beter in je vel kan voelen en nog steeds kan genieten van lekker eten. Trendy gerechten en feel good food die je verbazen!
Als member van Cook at Home kan je een link delen met vrienden en familie en zo genieten van een extra korting!
Je vindt deze link op je profielpagina.